Az Ön számítógépén esetleg túlságosan lassan töltődik be az oldal? Kattintson ide a gyors változathoz: GYORS VERZIÓ!
 
Nem tízforintos lehetőség!|Szexuális segédeszközök, DVD-k áruháza a neten!|
Válasszon kategóriát a bal oldali menüsorban!

| Fórum | Szextárskereső | Orvosi tanácsok |
SZEXUÁLIS SEGÉDESZKÖZÖK:
| Főoldal | Újdonságok | Termékbemutató |

| Gyorsmenü: |
DVD: heteró | leszbi | biszex | bizarr | transzi | meleg

Válasszon kategóriát a jobb oldali menüsorban!

[A legjobb árak!]

|

Nyitó
oldal

|


2009. május 1.

Megújult akciós árakkal várjuk leendő vásárlóinkat a webáruházunkban!Üdvözöljük kedves látogatóinkat!A honlapunkat azért hoztuk létre, hogy az is tudjon szexuális segédeszközt vásárolni, aki természetes gátlásosság miatt nem szívesen tér be szexshopba, vagy nincs a közelében ilyen üzlet, és biztonságosan, diszkréten szeretne ilyen eszközhöz hozzájutni.

A termékek jellegéből fakadóan csak 18 éven felülieknek adhatunk el belőle, és csak ők látogathatják a honlapunkat is!

Internetes áruházunkban az érdeklődő egy virtuális kosárba gyűjtheti össze a szükséges termékeket. Minden árucikkről részletes tájékoztatást, méreteket, képeket és használati utasítást kap, így pontosan tudni fogja, hogy milyen az a termék, amit kiválaszt.

A termékek kiválasztása után elküldheti a rendelését az interneten keresztül, amit mi semleges, zárt, egyszínű fehér dobozban adunk fel postán (vagy Budapestre akár futárral is), "műanyag áru"-ként, így Önön kívül senki sem fogja tudni, hogy mi van a csomagban valójában, mert semmilyen szexuális jellegű megjegyzés nem fog szerepelni a csomagoláson. A feladó a Fibla Kkt lesz. Üzletpolitikánk alapvető eleme a Vásárlóink magánéletének tisztelete, és a hatályos adatvédelmi jogszabályok (így az 1992. évi LXIII. törvény) maximális betartása. Sikerünk mértékegysége a vásárlóink elégedettsége.

Cégünk adatokat nem gyűjt, tehát a megrendelt termékeken kívül mást sosem kap tőlünk, nem küldünk semmilyen szóróanyagot, röpiratot, levelet Önnek. A megrendelő adatait a csomag megcímzése után töröljük.

A csomagban pontosan azt a terméket fogja megkapni, amit kiválasztott és megrendelt. Minden termék egészségre ártalmatlan, bevizsgált, jó minőségű anyagból készült. Sajnos a termékeket higiéniai okokból nem tudjuk visszavenni. Probléma esetén az ügyfélszolgálatunkon készséggel segítünk Önnek.

Az esetleges hibás termékek kiküszöbölése céljából - amennyiben kéri - munkatársaink higiénikus körülmények között ellenőrzik az Ön által rendelt eszköz mozgó alkatrészeinek (pl. vibrátor) üzemképességét egy rövid teszteléssel a csomagolás előtt. A testtel érintkező részeket nem érinti meg a vizsgáló. (Rajta marad a védőcsomagolás az árun!) Ha hibás működést tapasztal a tesztelőnk, kicseréli azt egy olyanra, amit leellenőrizve jónak talált, és azt küldi el Önnek. Garantáljuk, hogy az általunk megvizsgált termékek hibátlanok!

Elégítse ki szexuális étvágyát segédeszközeinkkel!


A postaköltség kb. 800-2500 Ft súlytól és értéktől függően. A honlapon megadott adat csak közelítő érték, a pontos összeget a postán számolják ki. Biztos lehet azonban abban, hogy a fizetendő postaköltség semmiképpen sem lesz több a honlapon becsült értéktől, mert a honlap mindig a lehető legmagasabb értékkel számol. Minden elemmel működő termék megrendelése esetén ajándék elemeket is küldünk, hogy Ön azonnal tudja használni a megvásárolt segédeszközt!

Amennyiben Ön nem mindig van otthon, és nem szeretné hogy esetleg más vegye át a csomagot, akkor lehetőség van "postán maradó"-nak kérni azt, ami azt jelenti, hogy nem kap értesítőt a küldeményről, hanem Ön a postán veheti át a csomagot, és ott kell fizetni is. Így garantáltan csak az Ön kezébe kerülhet a csomag.

Ha viszont Ön be tud jönni az üzletünkbe, akkor egyszerűen csak kattintson a "Tegyék félre nekem, átveszem személyesen a boltban" gombra, és a kiválasztott árukat félretesszük Önnek, így át tudja venni a honlapon szereplő kedvezményes áron a szexshopunkban! (A honlapon ugyanis kedvezményes árakat alkalmazunk.)

Visszatérni érdemes! Gyakran kerülnek be új, és akciós termékek a webáruházunkba!

A bal oldali listában a termékek közt válogathat úgy, mint egy igazi boltban! A jobb oldali menüben pedig termékinformációkat, használati utasításokat, segítséget kaphat a szexuális segédeszközökhöz! Az általános tájékoztatóhoz kattintson a Főoldalra! Ha a honlap kinézetén, színvilágán szeretne módosítani, azt megteheti itt a lap alján az OLDALBEÁLLÍTÁSOKnál, vagy a beállítások menüben!


CSAK FELNŐTTEK RÉSZÉRE!

BELÉPÉS>>

CSAK FELNŐTTEK RÉSZÉRE!

Szeretné, hogy a honlapon szereplő termékek megelevenedjenek, és ezek az örömszerző eszközök az Ön szolgálatába álljanak? Háromféle módon is hozzájuthat a termékekhez:

  • Rendelje meg!
    • adja meg postacímét, és a lehető leghamarabb elküldjük Önnek a kiválasztott termékeket. Megadhatja azt a időpontot is, amikor át szeretné venni a csomagot: ilyenkor Budapest területére futárral küldjük, vidékre pedig megpróbáljuk úgy feladni a csomagot, hogy az várhatóan az adott napon érkezzen meg. Ha nincs otthon Ön aznap, értesítőt kap a postaládájába, és a helyi postán át tudja venni később a küldeményt.
  • Vegye át személyesen!
    • tetesse félre a kívánt termékeket, amit a Nyugati pályaudvartól nem messze lévő, Visegrádi u. 1. cím alatt található üzletünkben (térkép) át tud venni a honlapon feltüntetett, kedvezményes áron! Lehetséges hogy az adott pillanatban nem áll rendelkezésre a kívánt árucikk, és át kell hoznunk a raktárból, ezért kérjük, mindíg várja meg sms-értesítőnket, és csak utána induljon el!
  • Vegye át az Ön lakóhelyén lévő postán!
    • választhatja a legdiszkrétebb megoldást, a postai átvételt is. Ilyenkor az Ön nevére, az Ön lakóhelyén illetékes posta címére küldjük a csomagot, így a saját lakcímét nem is kell megadnia a rendeléshez! Így 100%-ig titokban maradhat a rendelése. Csak az Ön nevére, telefonszámára, és a posta címére van szükség a rendeléshez, és már küldjük is! A postán se fogja tudni senki, hogy mi van a dobozban, mert műanyag áruként lesz feltüntetve a tartalma. Ne felejtsen el viszont a feladást követő 2-3 nap múlva érdeklődni a postán, hogy megérkezett-e, mert ilyenkor Ön értesítést nem kap a lakcímére! Ezért mi is küldünk egy e-mailt, vagy sms-t Önnek, amikor várhatóan megérkezett a csomag. (Győződjön meg róla, hogy az Ön lakóhelyén alkalmas a posta a csomag megőrzésére. Ebben (klikk!) az excel fájlban keresse meg a lakóhelyét, ha szerepel a listán, akkor el tudjuk küldeni a posta címére, máskülönben visszaküldik a feladónak, azaz nekünk. Ha nem szerepel a listán az Ön lakóhelye, akkor nem tudjuk postán maradóként küldeni a csomagot.) A postán maradó megrendelést is a "Megrendelem!" gombra kattintva kell elküldeni.

Termékeink kiváló minőséget képviselnek. Nyugat-európai és amerikai szexüzletekben is ugyanezekkel az árucikkekkel találkozhat.

Biztosak vagyunk benne, hogy az itt található termékek maximálisan kielégítik az Ön szexuális igényeit, és hű társai lesznek sokáig. Kérjük, hogy az eszközöket a használati utasításoknak megfelelően tartsák tisztán, és használjanak síkosítót is a hozzájuk.

Kellemes böngészést, jó vásárlást kívánunk!

a www.segedeszkoz.hu
üzemeltetője

 

Az akciókról bővebben
[Információk!]

Ne felejtsen el síkosítót használni!
Mire valók a síkosítók?
Hogyan használjuk a síkosítókat?

A jobb véráramlatokért!
Mire hasznos a poppers család?
Miért jók a poppersek?

A nagyobb élményért!
Mire jó egy vágyfokozó készítmény?
Miért használunk vágyfokozókat?

A nagyobb biztonságért!
Miért fontos az óvszer használata?
Miért nélkülözhetetlen az óvszer?

Szexi latex ruhák, maszkok!
Milyenek a latex termékek, és mire jók?
Mire lehet használni a latex termékeket?

[férfiaknak és nőknek]
Mire jó egy vibrátor?
[Hogyan használjuk?]

[férfiaknak és nőknek]
Milyen egy zselés vibrátor?
[Mire valók?]

[nőknek]
Információk a gyöngyös vibrátorokról
[Mire jók?]

[nőknek]
Néhány szó a csiklóizgatós vibrátorokról
[Információk]

[férfiaknak és nőknek]
A rúdvibrátorok funkciói
[Tájékoztatás]

[nőknek]
A cyber vibrátorok különlegességei
[Leírás]

[férfiaknak és nőknek]
Hogy néz ki egy speciális vibrátor?
[Ismertető]

[nőknek]
Információ a vibrátorkészletekről
[Használatuk]

[férfiaknak és nőknek]
Hogyan használjunk felcsatolható vibrátort?
[Ismerje meg!]

[férfiaknak és nőknek]
Pénisz-leírás
[Tudnivalók]

[leszbikus nőknek]
Milyenek azok a dupla péniszek?
[Hasznos infók]

[nőknek]
Mik azok a vibrátoros péniszek?
[Hogyan használja?]

[férfiaknak és nőknek]
Hogyan használjunk felcsatolható péniszt?
[Tudjon meg többet!]

[férfiaknak és nőknek]
Mi az a dildó?
[Ismerje meg!]

[férfiaknak és nőknek]
Mi az a tágító?
[Mire való ez?]

[nőknek]
Milyen lehet egy vibrátoros tágító?
[Mire használjam?]

[férfiaknak]
Pár gondolat a vaginákról...
[Hogy használjam?]

[férfiaknak]
Pár szó a vibrátoros vagináról...
[Információk]

[férfiaknak]
Cyber vaginák ismertetése
[Mire való?]

[férfiaknak]
Ánuszok ismertetése
[Mire jók ezek?]

[férfiaknak]
Műszájak bemutatása
[Mire valók ezek?]

[férfiaknak]
A pénisznövelő pumpák hatásáról...
[Hogy használjam?]

[férfiaknak]
Pénisz hosszabbító eszközök ismertetése
[Tudnivalók]

[férfiaknak]
Péniszgyűrűk funkciója
[Ismertető]

[férfiaknak és nőknek]
Mik azok a sztreccs izgatók?
[Hasznos infók]

[nőknek]
Mire jó egy dupla gésagolyó?
[Hogy használjam?]

[férfiaknak és nőknek]
Mire való a golyófüzér?
[Mire való?]

[nőknek]
Mik azok a vibrátoros izgatók?
[Mire jó ez?]

[férfiaknak]
A guminőkról pár szó...
[Miért jó ez?]

[nőknek]
A gumifiúk működése
[Leírások]

[férfiaknak]
A gumiállatkák haszna...
[Ismertető]

[férfiaknak és nőknek]
A játékokról egy rövid ismertető
[Tudásanyag]

[férfiaknak és nőknek]
A bilincsek használata
[Használata]

[férfiaknak és nőknek]
Szado-mazo kellékek bemutatása
[Hogy használjuk?]

[férfiaknak és nőknek]
A különleges termékekről egy kis összefoglaló
[Néhány szó ezekről]
GYORSKERESÉS
Keresendõ szó: | Ár: és Ft között | Mire keressen: |


Az Ön bevásárlókosarának tartalma:

Összesen: bruttó 0 Ft + postaköltség
(Az ezer forintos csomagolási költséget 5000 Ft feletti rendelés esetén elengedjük!)

vagy:

OLDALBEÁLLÍTÁSOK
Válasszon hátteret:
| Oldalháttér: |
Listaháttér: |
Termékháttér: |

 
+ + h i r d e t é s + + + h i r d e t é s + + + h i r d e t é s + + + h i r d e t é s + + + h i r d e t é s + + + h i r d e t é s + +
 
SzexMost Szexpartnerek, Masszõrök, Fiúk, Lányok, Leszbik, ingyen videók KATT IDE!!! http://www.szexmost.hu
+ + h i r d e t é s + + + h i r d e t é s + + + h i r d e t é s + + + h i r d e t é s + + + h i r d e t é s + + + h i r d e t é s + +

Látogatottsági statisztikáink

websas.hu
InterStat.hu
Jogi állásfoglalás: a www.segedeszkoz.hu üzemeltetője vállalja, hogy a megrendelő adatait, címét nem tárolja, semmilyen módon nem használja fel újra (kéretlen reklámanyagot, szórólapokat nem küld ki) és nem adja át harmadik fél részére sem. Magára nézve kötelezőnek tekinti a titoktartási törvényt. Cégünk fenntartja az árváltoztatás jogát. A honlapon található adatok felvitelénél nagy gondossággal járunk el, de esetleges pontatlanságból adódó károkért felelősséget nem tudunk vállalni.
 
Segédeszköz Webáruház a Bp. Nyugati téri szexüzletünk árucikkei alapján. Cégünk 2000. év óta sikeresen működik.
Már MSN címünk is van! segedeszkoz@msn.com
VAN HONLAPOD? LEGYÉL SIKERES AZ ÚJ, JUTALÉKOS WEBMESTER-PROGRAMUNKKAL!